Van idee naar schets, van concept naar realisatie van uw website. Vertaling van uw onderneming naar internet. Wij kunnen u hierbij ondersteunen vanaf eerste idee tot afgerond project.

 

1. Webbeheer, ontwerp en realisatie van websites.
Door onze samenwerking met andere specialisten ontstaat een product op maat waarmee u zich kunt profileren.  

Alle websites worden opgeleverd met een functioneel CMS-systeem (WordPress, Joomla, WebsiteBaker) zonder licenties of jaarlijks terugkerende kosten. Er kan gekozen worden uit diverse modules en templates, die vervolgens volledig naar eigen ontwerp worden aangepast.

Alle CMS-systemen zijn opensource-systemen en licentievrij te gebruiken.

>> Bekijk Project-portfolio

 

2. Logo's
Een nieuw idee, een nieuw bedrijf, een ander gezicht voor uw onderneming? Een sterk logo of beeldmerk zegt meer dan duizend woorden. Wij kunnen u hierbij ondersteunen vanaf eerste idee tot afgerond project. De kracht zit vaak in het weglaten. Hieronder een indruk van de gerealiseerde logo's.

>> Bekijk Logo-portfolio

 

3. Huisstijl
Een nieuw product, een nieuw bedrijf of gewoon een andere uitstraling voor uw onderneming? Dan is een nieuwe huisstijl vaak vereist. Wij kunnen u ondersteunen bij het ontwerp van uw visitekaartje, briefpapier, envelop, autobelettering en gevelreclame. Uw huisstijl hoort het gevoel te geven dat het klopt.

Wij kunnen hierin voorzien. Ook aansluiten bij uw reeds bestaande huisstijl door nieuwe producten te realiseren die daar naadloos bij aansluiten.

>> Bekijk Huisstijl-portfolio

 

4. Ondersteuningsovereenkomst
Klanten die regelmatig een beroep doen op de ondersteuning van BizziBi kunnen een Ondersteuningsovereenkomst afsluiten. Op basis van een inschatting van het benodigd aantal uren ondersteuning, wordt een vast jaarbedrag afgesproken inclusief de mate van dienstverlening. Dit alles tegen gunstige tarieven. Bel ons gerust voor andere informatie!

BizziBi
Diana 56
6681 PM Bemmel

t. +31.481.462628
m. +31.6.15583419

info@bizzibi.nl