Training en begeleiding
Bent u maatschappelijk actief? Bijhouden van een website voor vereniging of bedrijf is met een CMS-systeem relatief eenvoudig en ligt daardoor binnen ieders handbereik. Maar benut u alle mogelijkheden van bijvoorbeeld uw CMS-systeem wel ten volle? Voor het gebruik van een CMS-systeem is een aparte training beschikbaar.

BizziBi verzorgt training en begeleiding, zowel individueel als in groepsverband. Hiervoor zijn op de BizziBi-server testsites ingericht waar, op basis van WordPress, Joomla of WebsiteBaker, kan worden geoefend.

Individuele training kan op trainingslocatie bij BizziBi of aan uw eigen bedrijf worden verzorgd. Daarnaast is het mogelijk om training op afstand online te verzorgen op een tijdstip dat u past. Er wordt daarbij gebruik gemaakt van Teamviewer, een web-applicatie waarmee op afstand op één computer kan worden samengewerkt en gecommuniceerd. Installatie is vrij eenvoudig, gebruik is licentievrij.

Persoons Gebonden Budget PGB
Sommige werkgevers bouwen een Persoons Gebonden Budget, het zgn. PGB, op voor medewerkers dat mag worden besteed aan persoonlijke ontwikkeling. In fiscaal opzicht zijn er mogelijkheden om opgebouwde PGB's aan dit doel te besteden. Hierdoor kan het op peil brengen en/of houden van uw kennis, ook financiëel aantrekkelijk zijn.

Informeer naar de mogelijkheden!

BizziBi
Diana 56
6681 PM Bemmel

t. +31.481.462628
m. +31.6.15583419

info@bizzibi.nl